"پنجمین کنفرانس بینالمللی مدیریت صنعتی"
8 و 9 دی ماه سال 1399
جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس زیر مراجعه فرمایید
"پنجمین کنفرانس بینالمللی مدیریت صنعتی"
8 و 9 دی ماه سال 1399
جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس زیر مراجعه فرمایید
هسته سیاستگذاری صنعتی مرکز تراب دانشگاه امام صادق (ع) با همکاری انجمن علمی مدیریت صنعتی ایران، انجمن آیندهنگری ایران و شرکت بورس کالای ایران برگزار می کند:
اولین مدرسه مجازی بینالمللی سیاستگذاری صنعت و فناوری
مهمترین محور های مدرسه:
الزامات سیاستگذاری صنعتی در انقلاب صنعتی چهارم
بررسی الگوهای سیاستگذاری صنعتی کشور های پیشرفته
تبیین جایگاه علم و فناوری در توسعه صنعتی ایران
مختصات و مولفه های الگوی صنعتی اسلامی-ایرانی
نقش بخش های مهم اقتصاد در سیاستگذاری صنعتی
مهلت ثبت نام: 4 الی 10 بهمن ماه
زمان برگزاری: 15 الی 18 بهمن ماه
لینک ثبت نام
همراه با ارائه گواهی معتبر برای شرکت کنندگان
در ابتدای کنفرانس آقای دکتر عادل آذر (رئیس دیوان محاسبات کشور و رئیس هیات مدیره انجمن مدیریت صنعتی ایران) سخنرانی را تحت عنوان "هوشمندی کسب و کار، اکسیر مدیریت" انجام دادند و به اهمیت موضوع هوشمندی کسب و کار، متن کاوی، روش شناسی ها و موارد دیگر پرداختند
این کنفرانس در سه پنل تخصصی با موضوعات کسب و کار هوشمند، دگردیسی دیجیتال و اقتصاد دیجیتال در سالن اصلی برگزار گردید. اساتیدی از رشته های مدیریت فناوری اطلاعات، مدیریت سیستم ها و مدیریت صنعتی در این بین حضور داشتند. اساتیدی همچون آقای دکتر شعبان الهی، دکتر رجب زاده، دکتر یزدیان، دکتر خدیور، دکتر البرزی، دکتر عبدالوند، دکتر سهرابی، دکتر موسوی، دکتر شایان، دکتر حسن زاده، دکتر نیک قدم و ...
همچنین کارآفرینان و فعالان حوزه کسب و کار الکترونیک، همچون دکتر قنادان (مدیرعامل کارپینو)، مهندس رحیم تبار، دکتر محمودی و ... به سخنرانی پیرامون موضوعات کسب و کار هوشمند پرداختند.
در پایان بیانیه کنفرانس توسط دبیر علمی کنفرانس آقای دکتر علی رجب زاده قرائت شد و جوایزی به نویسندگان مقالات برتر اهدا شد.
سومین کنفرانس بینالمللی مدیریت صنعتی در تاریخ 18 و 19 اردیبهشت 1397 با شعار "توسعه صنعت و تولید ملی" در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامهطباطبایی برگزار گردید
مراسم افتتاح این کنفرانس مورخ سهشنبه، 18 اردیبهشت با حضور دکتر عادل آذر رئیس دیوان محاسبات کشور و رئیس هیات مدیره انجمن علمی مدیریت صنعتی ایران، دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی، دکتر منصور معظمی مدیرعامل ایدرو، دکتر سیداحمد مقیمی رئیس هیات مدیره شرکت ملی نفتکش ایران، دکتر لعیا الفت رئیس دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی، مدیران عامل شرکتهای تولیدی خدماتی و بازرگانی و جمعی از اساتید داخلی و بینالمللی رشته مدیریت صنعتی و دانشجویان برگزار شد.
این کنفرانس،با همکاری دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی و انجمن علمی مدیریت صنعتی ایران در محل پردیس مرکزی این دانشگاه برگزار گردید. بسترسازی برای ارائه و اشتراک گذاری تازه ترین دستاوردهای علمی در حوزه مدیریت صنعتی ، تبادل اطلاعات، روزآمد کردن و ارتقا دانش پژوهشگران، دانشجویان و دیگر شرکتکنندگان در حوزه مدیریت صنعتی و بسترسازی برای ترویج فرهنگ پژوهش از جمله اهداف این کنفرانس بود.
در آیین افتتاحیه این کنفرانس، دکتر ابوالفضل کزازی، دبیرعلمی سومین کنفرانس بینالمللی مدیریت صنعتی گفت: 167 مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده بود که بعد از داوری 20 مقاله به صورت شفاهی و 32 مقاله در قالب پوستر در این همایش ارائه گردید.
سومین کنفرانس بینالمللی مدیریت صنعتی حول 13 محور برگزار گردید که عبارتند از
خیلی ممنون از اينكه با مشغله زيادي كه داشتيد به ما براي انجام اين مصاحبه وقت داديد و اين امكان را فراهم كرديد تا اولين مصاحبه انجمن مديريت صنعتي با شما انجام شود.
آقای دکتر با توجه به اينكه موضوع اصلي مصاحبه فلسفه وجودی انجمن علمی مدیریت صنعتی است، دوست داریم از زبان شما بشنویم که رشته مدیریت صنعتی از چه زماني در ایران شکل گرفت؟ و سیر تکامل آن به چه صورت بوده است؟
دكتر عادل آذر: بسمالله الرحمن الرحیم. از جنابعالی و همکارانتان تشکر میکنم که زحمت اين کار خیلی خوب، يعني مستندسازی تاریخ رشته مدیریت صنعتی در کشور ایران را شروع كرديد. افراد و پیشکسوتانی در این زمینه زحمت کشیدند و رشته را تأسیس کردند و این نهال را الآن رساندن بهجایی که انصافاً یک درخت تنومندی در نوع خودش شده است و امروز به دست ما رسیده و انشا الله ما تحویل شما و آیندگان بدهیم. خوب قاعدتاً رشتههایي مانند مدیریت دولتی، اما نه به معنای عمومی (Public)آن بلکه به مفهوم غیرتجاری یا غیرکسبوکاریاش، هم به لحاظ محتوایی و هم به لحاظ زمانی خیلی سابقهشان بيشتر از مديريت صنعتي است. تقریباً اولین مدرسهی مديريت که در ایران شکل گرفت سابقهاش به قبل از انقلاب برمیگردد، در زمان طاغوت شاخهای از دانشگاه هاروارد، معروف به ICMS، شکل میگیرد. خدا رحمت کند مرحوم دکتر عبدالله زندیه کسی بود که هاروارد درس خوانده بود و آنجا را به کمک تعدادي اساتيد آمریکایی راه انداخته بودند. قبل از آن نیز دانشگاه تهران دانشكده بازرگانی خود را راه میاندازد. یک مدرسه عالی بازرگانی مستقل هم وجود داشته است. بعد از انقلاب مدرسه عالي بازرگاني با چند موسسه دیگر ادغام شدند که شدند دانشگاه علامه طباطبایی. بنابراین در ابتداي امر خیلی واژه مدیریت صنعتی يا مدیریت دولتی را نمیشنوید و به نام مدرسه عالی بازرگانی یا مدرسه بازرگانی بیشتر شناخته مي شد. که همان دانشكده كسب و كار(Business) هست. تقریباً میتوانم بگویم که مدیریت صنعتی بعد از انقلاب خیلی جدی شد.خدا رحمت کند مرحوم دکتر سلیمی از دانشگاه امیرکبیر، دکتر سید اصفهانی، دکتر فاطمی قمی و دکتر مدرس یزدی كه تازه مهندسی صنایع خوانده بودند به اين نتيجه رسيدند كه همان طور که حوزه کسبوکار داریم به مفهوم تجاری آن، همانطور که مدیریت دولتی داریم به مفهوم عمومی آن، ما در حوزه صنعت، بخصوص کشور ما که در قبل از انقلاب رویکردش از کشاورزی به سمت حوزه صنعت آمده بود، نياز به یکرشتهای که در حوزه صنعتی فعالیت کند، یعنی مدیریت را ببریم در حوزه صنعتی، احساس كردند و بعد از انقلاب یک شاخهای را از مدیریت جدا کردند به نام مديريت صنعتي.
صفحه1 از2
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
تهران،بزرگراه جلال ال احمد، دانشکده مدیریت دانشگاه تهران،ساختمان جنوب غربی، اتاق انجمن علمی مدیریت صنعتی ایران
۸۸۰۰۶۴۱۱
info@saim.ir