اولین کنفرانس بین المللی مدیریت صنعتی در 25 و 26 اردیبهشت ماه برگزار شد.

اولین کنفرانس بین المللی مدیریت صنعتی با همت انجمن مدیریت صنعتی ایران و با هدف گسترش و تسهیم دانش تخصصی مدیریت و ايجاد محيطی علمی و فنی به منظور باز آموزی، تبادل اطلاعات، گسترش ارتباطات و ارائه آخرين دستاوردهای علمی و تجارب عملیاتی بین خبرگان صنایع شامل مدیران، مشاوران و کارشناسان و فرهیختگان دانشگاهی اعم از اساتید و دانشجویان، روزهای 25 و 26 اردیبهشت ماه 1395 در مرکز همایش های بین المللی رازی برگزار شد.

این کنفرانس با حضور حدود 1800 نفر از مدیران، اساتید و دانشجویان رشته مدیریت صنعتی از سراسر کشور برگزار شد و علاوه بر سخنرانی های علمی اساتید برجسته رشته مدیریت صنعتی، مدیران عالی اجرایی و صنعتی همچون آقایان مهندس نعمت زاده وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت، دکتر دژپسند معاون محترم اقتصادی و بودجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، مهندس یکه زارع مدیر عامل محترم گروه صنعتی ایران خودرو، دکتر منطقی رئیس محترم مرکز ملی فضایی کشور، دکتر کرباسیان معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیأت عامل ایمیدرو تجارب و نظرات خود را به صورت سخنرانی بیان داشتند.

15.jpg

در ابتدا جناب آقای دکتر عادل آذر رئیس کنفرانس ضمن خوشامدگویی به میهمانان، اساتید و دانشجویان جایگاه رشته مدیریت صنعتی در کشور  و اهمیت برگزاری این کنفرانس را با بیان گزارشی از وضعیت این رشته در دانشگاه های دنیا تبیین نمودند. ایشان در ادامه با ارائه اماری از میزان تغییررشته دانشجویان فنی پنجدانشگاهاصلیتهران در مقطعکارشناسیارشد، سهم بالای 40 درصدی دانشجویان فنی را در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری مدیریت صنعتی و سهم حدود 25درصدی دانشجویان مدیریت صنعتی از کل دانشجویان رشته مدیریت را گویای مقبولیت این رشته دانستند. در ادامه دکتر عادل آذر ضمن بیان گزارشی از تعداد مقالات دریافت شده و پذیرفته شده در هریک از محورهای کنفرانس  به کیفیت بالای مقالات اشاره کردند. 

image29598.jpgکنفرانس مدیریت صنعتی با سخنرانی جناب آقای مهندس نعمت زاده وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت به عنوان سخنران افتتاحیه آغاز به کار کرد. ایشان بر اهمیت بحث مدیریت تاکید کرده و معتقد است یکی از نقایص مدیریت امروز عدم توانایی مدیران در تعامل است که در این زمینه ارتباط بین صنعت و دانشگاه باید افزایش یابد.مهندس نعمت زاده وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت در ابتدا به بیان نقش مدیران در جامعه پرداخته  و گفتند: این مدیران هستند که پویایی و خلاقیت را ایجاد می کنند و اگر در یک زمین حاصلخیز این موارد را پیگیری کنند، نتیجه مثبتی خواهد داشت و این مدیران هستند که باید این زمین ها را حاصلخیز کرده و در نهایت از آن استفاده کنند. ایشان با بیان اینکه مدیریت صنعتی معجونی از همه رشته  هاست خاطر نشان کردند، اینکه گفته می شود افراد در رشته های فنی تحصیل می کنند ودر مقاطع بالاتر به مدیریت صنعتی روی می آورند امری کاملاً طبیعی است، چرا که می خواهند بدانند علم خود را چگونه عملیاتی کنند. ایشان افزودند: درخواست کرده ایم که چند واحد مدیریت صنعتی را برای رشته های مهندسی صنعتی بگذارند آن هم نه به صورت اختیاری، بلکه این واحد ها به صورت اجباری در رشته های مهندسی صنایع گنجانده شوند تا این افراد بتوانند به صورت علمی تر فعالیت خود را انجام دهند. ایشان در ادامه به تشریح ویژگی های مدیران صنایع پرداخته و گفتند: یک مدیر صنعتی باید مدیریت مالی، مدیریت منابع انسانی و همچنین مدیریت مسائل فنی را به درستی درک کند تا بتواند در مسیر درست گام بردارد. ایشان  با بیان اینکه مدیران صنایع باید ذینفعان و رقبای خود را بشناسند و بدانند چگونه باید با آنها رقابتی سالم داشته باشند، تاکید کردند مدیران صنعتی باید به بازرگانی اشراف کامل داشته باشند تا بتوانند در بخش‌های بازرگانی صادرات، واردات، بازرگانی داخلی و بین‌المللی موفق عمل کنند.  در ادامه برنامه طی مراسمی با حضور دکتر عادل آذر رئیس کنفرانس و مهندس نعمت زاده، دکتر حسنقلی پور رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه تهران، دکتر خداداد حسینی رئیس دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه تربیت مدرس، دکتر الفت رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه علامه طباطباعی از برخی از اساتید پیشکسوت رشته مدیریت با اهدای جوایز و لوح سپاس قدردانی شد.

photo_2016-05-29_15-19-24.jpg

در ادامه کنفرانس آقای دکتر دژپسند معاون محترم اقتصادی وبودجه سازمان مدیریت وبرنامه ریزی کشور، به تبیین برنامه ششم توسعه پرداختند. همچنین مهندس یکه زارع نیز که از جمله سخنرانان کلیدی کنفرانس با موضوع "صنعت خودرو در پسا تحریم" به ایراد سخنرانی پرداختند. مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در بخش مهمی از سخنان خوداظهار داشت: قرارداد ایران خودرو با پژو و تفاهم نامه با مرسدس بنز امضا شده و به زودی قرار داد مهم دیگری نیز با یکی از خودروسازان مطرح دنیا امضا خواهیم کرد اما باید به یک نکته اساسی توجه داشت که راه نجات صنعت خودرو، قرارداد با خارجی ها نیست بلکه تولید با برند داخلی، توليد قواي محركه و تمرکز بر تحقیق و توسعه باید در اولویت قرار گیرد.

در ساعات پایانی روز نخست نیز پروفسور توماس ال. ساعتی پدر علم تصمیم گیری سلسله مراتبی به صورت زنده و از طریق ویدئو کنفرانس برای اساتید و دانشجویان حاضر به سخنرانی پرداختند.

روز دوم کنفرانس با برگزاری پنل ها و همچنین ارائه مقالات توسط دانشجویان ادامه یافت.  کنفرانس در 4 محور  تعامل دانشگاه و صنعت و نقش رشته مدیریت صنعتی، کیفیت، بهره وری و تعالی سازمانی و تولید پایدار ، مدیریت سیستم ها و فنآوری اطلاعات و ارتباطات در صنعت و خدمات، تعاملات صنایع و نظام مدیریت زنجیره تامین  و  مدل سازی کارویژه های اصلی سازمان برگزار شد. در ادامه اساتید مدیریت صنعتی و در 3 بخش به شرح زیر برگزار شد.

 

سخنرانان

بخش

ردیف

یکپارچگی پارادیم‌های ناب، چابک، تاب آور و پایدار در زنجیره تأمین (LARS)-آقای دکتر جعفرنژاد استاد دانشگاه تهران

بخش اول -پارادایم های رشته مدیریت صنعتی

رئیس :آقای دکتر احمد جعفر نژاد

1

مدل تصمیم گیری در مدیریت زنجیره تامین (LARG)- آقای دکتر صفایی قادیکلایی دانشیار دانشگاه مازندران

مقدمه ای بر پارادایم های شبیه سازی - آقای دکتر طلوعی استاد دانشگاه آزاد

پژوهش عملیاتی؛ علم یا هنر؟-دکتر مهرگان استاد دانشگاه تهران

Prof. inż Zdzisław Pólkowski: Analysis of Information Systems in SME's of European union

بخش دوم-مدیریت صنعتی و جامعه

رئیس:آقای دکتر حسنقلی پور

2

آینده پژوهی در حوزه صنایع ایران- آقای دكتر گودرزي دانشیار دانشگاه امام صادق(ع)

رشته، جامعه، آینده - آقای دکتر حسنقلی پور استاد دانشگاه تهران

متناسب سازی رشته مدیریت صنعتی با نیازهای جامعه (تولید و اشتغال )-آقای دکتر دری استاد دانشگاه شهید بهشتی

کاربرد تحقیق در عملیات در سازمانهای دولتی -آقای دكتر علي رضائيان استاد دانشگاه شهید بهشتی

بخش سوم- کاربردهای مدیریت صنعتی و کارویژه ها رئیس :دکتر ابوالفضل کزازی

3

برنامه ریزی استراتژیک در سازمان های صنعتی -آقای دكتر اسداله كردنائيج دانشیار دانشگاه تربیت مدرس

باز آفرینی تغییر در عصر تلاطم-آقای دکتر کزازی دانشیار دانشگاه علامه طباطبایی

نقش مدیریت صنعتی در ارتقاء بهره‌وری- آقای دکتر محمدی رئیس سازمان مدیریت صنعتی

در مراسم اختتامیه دکتر منطقی رئیس محترم مرکز ملی فضایی کشور با موضوع" چالش های کلان مدیریت صنعتی کشور" به ایراد سخنرانی پرداختند و پس از آن دکتر کرباسیان رییس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی، به عنوان سخنران اختتامیه، به بیان نقش و اهمیت مدیر یت در کشور پرداختند و تصریح کردند: جمهوری اسلامی ایران با داشتن نیروهای انسانی ماهر، نفت و گاز و معدن ، دسترسی به آب های آزاد و موقعیت ژئوپولتیکی خود در صورت تصمیمات مدیریتی صحیح، حتما می تواند در ردیف 10 کشور اول اقتصادی دنیا قرار بگیرد.ایشان ادامه دادند مدیریت یک علم و نیاز کشور و واحد ها می باشد؛ از همین رو کشور باید به سمت مدیریت صحیح پیش برود. ایشان چالش اصلی صنعت کشورها در دهه آینده را " قیمت تمام شده " دانست و گفت: علم مدیریت در کنار تجربه نقش اساسی در پیشبرد امور دارد. کرباسیان ادامه داد: صادرات، حیات یک صنعت است و صنعت زمانی می تواند حرکت کند که به صادرات وابسته باشد و این امر به قیمت و کیفیت بستگی دارد.

در نهایت کنفرانس با تقدیر از دستگاه های اجرایی حامی و عوامل اجرایی کنفرانس و قرائت بیانیه پایانی به کار خود پایان داد.

 

16.jpg

333.JPG

334.JPG

منبع: دبیرخانه انجمن علمی مدیریت صنعتی ایران
نویسنده خبر: مصطفی جهانی
تاریخ انتشار: 1395/02/09 

 

اعضای حقوقی انجمن

static tarbiat modares logo  tehran alameh IMG10535246 parsain پژوهشکده آمار

دسترسی سریع

HOMEصفحه اصلی        linksپیوندها
SITEنقشه سایت        contactارتباط با ما
NEWSعضویت در خبرنامه        faqپرسش های متداول

 

logo1

اطلاعات تماس

 map circle blue 128 تهران،بزرگراه جلال ال احمد، دانشکده مدیریت دانشگاه تهران،ساختمان جنوب غربی، اتاق انجمن علمی مدیریت صنعتی ایران 

tel۸۸۰۰۶۴۱۱

email info@saim.ir

Telegram logo کانال تلگرام